Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

85ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης»

18 Jan 2025
85ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 7ο ΓΕΛ Τρικάλων ο 85ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης» σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 7ο ΓΕΛ Τρικάλων ο 85ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης» σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025.

Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν στο σύνολο 34 μαθητές/τριες ( 24 από τα Γυμνάσια και 10 από τα Λύκεια) από τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, οι οποίοι είχαν διακριθεί στον 85ο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής» που αποτελεί την α’ φάση των Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο «Ευκλείδης» αποτελεί τη β’ φάση των διαγωνισμών και οι προκριθέντες αυτού θα συμμετάσχουν στην 42η Εθνική μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου 2025.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ΔΔΕ Τρικάλων για την υποστήριξη, τη Διευθύντρια του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων για τη φιλοξενία του διαγωνισμού και όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία του διαγωνισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ΔΔΕ Τρικάλων για την υποστήριξη, τη Διευθύντρια του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων για τη φιλοξενία του διαγωνισμού και όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία του διαγωνισμού. Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, που αποτελεί πηγή έμπνευσης και ελπίδας για το μέλλον.

Οι συμμετέχοντες με την αφοσίωση και τις επιδόσεις τους ανέδειξαν για μία ακόμη φορά τη σημασία της μαθηματικής παιδείας στην καλλιέργεια της σκέψης και της δημιουργικότητας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και κάθε πρόοδο στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Η Πρόεδρος
Αθανασία Ζαραμπούκα

Οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι:

Πανελλήνιος Διαγωνισμός στα Μαθηματικά Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Πανελλήνιος Διαγωνισμός στα Μαθηματικά Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

Pressroom
Author: Pressroom


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Κηδεία Χρήστου Μυλωνά τη Δευτέρα 29/9 στα Τρίκαλα

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025, στις 4:00 μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, θα τελεστεί η κηδεία του Χρήστου Κων….

Read More


Θεοδοσιάδης «Άλλη εικόνα στις προπονήσεις, άλλη στους αγώνες»

Προβληματισμένος ο Νίκος Θεοδοσιάδης μετά την ήττα από τον Άρη Φιλιατών, τόνισε τη διαφορά εικόνας μεταξύ προπονήσεων και αγώνων.

Read More


Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: ΑΕΤ – Σπάρτακος 70-50 και πρόκριση Final 4

Με κυριαρχική εμφάνιση η ΑΕΤ νίκησε 70-50 τον Σπάρτακο Λάρισας και πήρε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Read More


Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τρίκαλα 2011 – ΡΕΑ 0-2 στη 2η αγωνιστική

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής για τα Τρίκαλα 2011 που ηττήθηκαν 0-2 από τη ΡΕΑ στο στάδιο «Βασίλειος…

Read More


Απεργία ΑΔΕΔΥ 1 Οκτωβρίου: Διεκδικήσεις εργαζομένων

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε απεργία την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025 με αιτήματα αυξήσεις μισθών, συλλογικές συμβάσεις, στήριξη ΕΣΥ και μόνιμες…

Read More


Κύπελλο ΕΠΣΤ: Πρόκριση στην εκπνοή για το Μεγαλοχώρι 2-1 την αξιόμαχη Πηγή

Με γκολ στο φινάλε το Μεγαλοχώρι πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΤ επικρατώντας 2-1 της Πηγής σε δυνατό ματς με…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.