ΕλλάδαΠρωτοσέλιδα

Άκης Σκέρτσος: Χαλάρωση μέτρων και δωρεάν τεστ στα φαρμακεία

Την χαλάρωση των μέτρων καθώς και δωρεάν ατομικά τεστ από τα φαρμακεία, ανακοίνωσε ο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ

19 Mar 2021

Την χαλάρωση των μέτρων καθώς και δωρεάν ατομικά τεστ από τα φαρμακεία, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, κάνοντας λόγο για μικρές “ανάσες ελευθερίας”

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε:

-Επέκταση ωραρίου μετακίνησης έως τις 21:00 όλες τις μέρες, σε όλη την επικράτεια

-Άνοιγμα αρχαιολογικών χώρων

-Λειτουργία κομμωτηρίων με αυστηρούς κανόνες τήρησης πρωτοκόλλων

-Διευκόλυνση ατομικής άσκησης με μέτρα προφύλαξης

Όλα αυτά συνοδεύονται από μαζικά δωρεάν, άμεσα προσβάσιμα τεστ, από τα φαρμακεία. Θα γίνεται, συγκεκριμένα, ένα δωρεάν τεστ την εβδομάδα για κάθε πολίτη με τον ΑΜΚΑ του στο φαρμακείο της γειτονιάς του.

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.