Κοσμος

Σεισμός στα Νησιά Βανουάτου, 7.2 της κλίμακας Ρίχτερ!

Σεισμός μεγέθους 7,2 σημειώθηκε κοντά στα νησιά Βανουάτου! Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι…

2 Oct 2021

Σεισμός μεγέθους 7,2 σημειώθηκε κοντά στα νησιά Βανουάτου! Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι…

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στα νησιά Βανουάτου στον Νότιο Ειρηνικό ωκεανό, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι λόγω του εστιακού βάθους του σεισμού, ανέφερε το αμερικανικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στη Χαβάη (ΗΠΑ).

Ο σεισμός, το μέγεθος του οποίου είχε εκτιμηθεί αρχικά στους 6,7 βαθμούς, είχε βάθος 531 χλμ., σύμφωνα με το EMSC.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή για ζημιές από τον σεισμό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.