ΑθλητικαΛάρισα

Αύριο ο τελικός του 22ου Κυπέλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο στη Λάρισα

6 May 2022

Αύριο ο συναρπαστικός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο στη Λάρισα – Δωδεκάνησος και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον τίτλο

 Συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΟΣΕΚΑ

Ο τελικός του 22ου Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο ανάμεσα στη Δωδεκάνησο και τον Παναθηναϊκό  διεξάγεται αύριο Σάββατο 7 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό της Νεάπολης  στη Λάρισα, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ).

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές κάλεσαν το φίλαθλο κοινό της Λάρισας  και όλης της Θεσσαλίας να δώσει το παρών στο Κλειστό της Νεάπολης  για να γνωρίσει  από κοντά «το πιο εντυπωσιακό από τα παραολυμπιακά αθλήματα», σε ένα συναρπαστικό, όπως υποσχέθηκαν οι εκπρόσωποι των Ομάδων, τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Χάρης Περδίκης πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο: Ευχαριστώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προσωπικά  τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την αμέριστη στήριξη και όλους όσοι  εργάστηκαν για την διοργάνωση του τελικού. Συγχαρητήρια σε όλες τις Ομάδες  που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό  στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο εν μέσω πανδημίας. Με τον αυριανό τελικό κλείνουμε την αγωνιστική περίοδο για φέτος. Καλούμε  όλο το φίλαθλο κοινό να έρθει στο γήπεδο για να  παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα και υποσχόμαστε ότι θα αποζημιωθεί από το εντυπωσιακό θέαμα.

 Βασίλης Πινακάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας:

«Η Περιφέρεια των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων,  διοργανώνει ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Συγχαίρουμε  όλες τις ομάδες  του πρωταθλήματος, καλωσορίζουμε τις ομάδες που  έφτασαν άξια στον τελικό και καλούμε όλους τους φιλάθλους να εμψυχώσουν αύριο τους αθλητές. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει ο αθλητισμός, θα κερδίσουν όλοι όσοι  βρεθούν αύριο στο Κλειστό της Νεάπολης για να παρακολουθήσουν τον τελικό».

Νίκος Λιούπας, Περιφερειακός Σύμβουλος:

«Καλωσορίζουμε τις αποστολές των δύο  ομάδων και τα μέλη της Ομοσπονδίας στη Λάρισα και τη Θεσσαλία. Μετά τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας φέρνει στην πόλη της Λάρισας  ακόμα μια μεγάλη εθνική διοργάνωση. Το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ένα άθλημα διαφορετικό και  συναρπαστικό που αξίζει να το γνωρίσουν όλοι από  κοντά. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ομάδα Δωδεκανήσου,   προπονητής Γιώργος Μποσγανάς, αρχηγός ομάδας Μιχάλης Χατζηδημητρίου: « Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την άριστη διοργάνωση του τελικού. Δύο από τις καλύτερες Ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρώνται αύριο. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να γνωρίσει το άθλημα από κοντά. Υποσχόμαστε ένα θεματικό τελικό, μια γιορτή του αθλήματος, ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες, Το κοινό δεν θα απογοητευτεί από το θέαμα που θα αντικρίσει. Η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα,  θα έχει τις πιθανότητες να πάρει το τρόπαιο».

Ομάδα Παναθηναϊκού, προπονητής Κώστας Χρόνης, αθλήτρια Μαρία Μάρθα Μιχαλοπούλου: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πολύτιμη βοήθεια, τη  στήριξη και την άψογη φιλοξενία. Η Ομάδα έχει στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, μετά το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, έχουμε προετοιμαστεί για αυτό και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να γνωρίσει από κοντά για ποιο λόγο το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι το πιο συναρπαστικό από τα παραολυμπιακά αθλήματα».

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ακόμη ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΟΣΕΚΑ  Χρήστος Καλούδης.

Ο τελικός του 22ου Κυπέλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο θα μεταδοθεί σε  live stream  από την σελίδα της ΟΣΕΚΑ στο  facebook.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Με έμφαση στην ανανέωση και τη συμμετοχή νέων μελών συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου …
Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Με στόχο την κοινή ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ο Δήμος Μετεώρων συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση των τριών Παγκόσμιων …
Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Παρουσία αιρετών και πιστών στον Εσπερινό και την Αρτοκλασία στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Προκοπίου …
«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Η sold out παράσταση του Σέρχιο Μπλάνκο ταξιδεύει στα Τρίκαλα για μία βραδιά …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.