Τα νέα της πόληςΑθλητικα

Με δυνατή βροχή η προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα

23 Aug 2022

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν στις προπονήσεις. Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το πρωί το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα οι καιρικές συνθήκες θύμισαν… βουνό!

Ρούσσας και Αρσένος δούλεψαν  με τους παίκτες του κάτω από την δυνατή βροχή και βέβαια πλέον περιμένουν το νέο φιλικό παιχνίδι. Την Τετάρτη, στην Φιλιππούπολη Λάρισας θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι μέχρι τώρα, αφού ο αντίπαλος είναι ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα 2.


 

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.