Τρίκαλα

Τουλιόπουλος: “Υποτονική η κίνηση στην αγορά κρέατος στα Τρίκαλα”

17 Nov 2022

“Ο κόσμος είναι ζορισμένος οικονομικά και διστακτικός ακόμη και να μπει στα καταστήματα”.
Με αυτή τη φράση ο Αποστόλης Τουλιόπουλος που διατηρεί κρεοπωλείο στην Στρατηγού Σαράφη αποτυπώνει την κατάσταση στην αγορά.
Ο κ. Τουλιόπουλος μιλώντας στο
trikalanews.gr σημείωσε:

“Αυτή την περίοδο η αγορά είναι ιδιαίτερα πεσμένη. Ο κόσμος ρωτάει για τιμές καθώς ζορίζεται οικονομικά και είναι ιδιαίτερα διστακτικός ακόμη και να μπει σε ένα κατάστημα να ψωνίσει.
Και αν το κάνει παίρνει μόνο τα τελείως απαραίτητα.
Τέτοια περίοδο όλα τα κρεοπωλεία έπαιρναν παραγγελίες για την εορταστική περίοδο.
Αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν υπάρχουν παραγγελίες αλλά υπάρχει και προβληματισμός καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τι ανάγκες θα υπάρξουν . Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα”.

Πόσο είναι ο μέσος όρος σε χοιρινό και μοσχάρι αυτή την περίοδο;
“Το χοιρινό κατά μέσο όρο κοστολογείται στα 6 με 6,5 ευρώ ενώ το μοσχάρι κυμαίνεται στα 11,5 με 12,5 ευρώ.
Αν συνεχιστεί η υψηλή τιμή στο πετρέλαιο, οι ζωοτροφές να παραμένουν ανεβασμένες , η ενέργεια να είναι απλησίαστη και το επιπλέον κόστος στο σφαγεία δεν ξέρει κανείς και δεν μπορεί να προβλέψει που θα φτάσει η τελική τιμή.
Φοβόμαστε για τα χειρότερα.
Πρέπει τουλάχιστον σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά. Δυστυχώς προς το παρών η κίνηση στην αγορά κρέατος είναι υποτονική”

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

Έφυγε από τη ζωή η 52χρονη Χριστίνα Παδιού

Έφυγε από τη ζωή η 52χρονη Χριστίνα Παδιού – Μάγγου, Προϊσταμένη του ΚΗΦΗ Δήμου Τρικκαίων

Θλίψη στα Τρίκαλα για την απώλεια της Χριστίνας Παδιού – Μάγγου, προϊσταμένης του ΚΗΦΗ Δήμου Τρικκαίων – Κηδεία τη Δευτέρα …
 
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.