Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μανούρας: Συγχαρητήρια για τη νίκη θέλουμε να κρατήσουμε τη νοοτροπία του νικητή

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΟ Φήκης έβγαλε τεράστια αντίδραση και με χατ τρικ του Σκόνδρα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναγρινιακού (2-3).

Με δηλώσεις του στο trikalanews.gr o προπονητής του ΠΟΦ Νίκος Μανούρας τόνισε:
Αρχικά να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για τον αγωνιστικό χαρακτήρα, την διάθεση και την πειθαρχία που έδειξαν σήμερα, κόντρα σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και δύσκολη έδρα.

Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς στο παιχνίδι με ένα πολύ ωραίο γκολ από φάουλ με τον Νίκο Σκόνδρα και σπαταλησαμε καλές ευκαιρίες στην επιθετική μετάβαση για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

Αντίθετα 2 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου από μια φάση διαρκείας στην περιοχή μας ισοφαριστήκαμε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ ποδοσφαιριστής μου έχει χτυπήσει στο κεφάλι σε μονομαχία στο κέντρο του γηπέδου και η μισή ομάδα σταματάει, ο αντίπαλος συνέχισε το παιχνίδι μη τηρώντας το fair play και στην εξέλιξη της φάσης πέτυχαν το 2-1 με ένα ωραίο σε εκτέλεση σουτ.

Παρόλο που το παιχνίδι γύρισε εναντίον μας είδα πίστη και θέληση από τα παιδιά, ανεβάσαμε στροφές επιθετικά, κερδίσαμε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του Σκόνδρα φέραμε το παιχνίδι στα ίσα.

Στα τελευταία λεπτά αλλάξαμε τον σχηματισμό για να διαφυλάξουμε την εκτός έδρας ισοπαλία και να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση.
Σε μία τέτοια φάση και σε ατομική προσπάθεια του Σαμαντά κερδίσαμε το πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε και πάλι ο Νίκος, ο οποίος με ψυχραιμία πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και μας έβαλε μπροστά στο σκορ.

Τεράστια σημασία στα επόμενα λεπτά έπαιξε η αντίδραση του Ντάσκα, Δρόσου και Ζήση για να κρατήσουμε την νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές, πέρα από την νίκη θέλω να κρατήσουμε και την νοοτροπία νικητή που δείξαμε σήμερα. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή