Υπολοιποι ΔημοιΠρωτοσέλιδα

Αβραμόπουλος: Μια στημένη συμμορία στο πλευρό του Δημάρχου

Ρίχνουν λάσπη όπως έκαναν το 2019

30 Nov 2022

Λαύρος κατά του δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου παρουσιάστηκε στο ράδιο Σταγών ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε για τις χθεσινές συνεδριάσεις, του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.

Απάντησε στο κ. Λύπα σχετικά με το όχημα που είπε ότι οδηγεί και ανήκει στην δομή, λέγοντας πως το όχημα ανήκει σε εταιρία και δεν έχει καμία σχέση με το δημόσιο.

Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι σχεδιασμένο είπε, να ρίχνουν δηλαδή λάσπη, όπως έκαναν το 2019.

Λυπάμαι γιατί βλέπω μια στημένη συμμορία που βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου να πετάει λάσπη όπως το 2019.

Αναφέρθηκε στο θέμα της αλλαγής του ηλεκτροφωτισμού, λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή θέλει να δεσμεύσει την περιουσία του Δήμου σε εργολάβο για τα επόμενα 12 χρόνια.

Όσον αφορά τον κ. Παπαμιχαήλ, τόνισε πως έπρεπε να φύγει από την Οικονομική Επιτροπή γιατί το ότι έφυγε από το Συμβούλιο δεν είχε κάποιο νόημα.

Ο κόσμος είπε έχει καταλάβει τι ρόλο παίζει ο καθένας και υποστήριξε ότι αυτοί δεν συμπορεύτηκαν με τον κ. Αλέκο στην ανάδειξη του προέδρου του ΚΕΝΑΚΑΠ, δεν έβαλαν πλάτη στον κ. Αλέκο διαγωνισμό των σκουπιδιών και δεν έκατσαν χθες στην Οικονομική Επιτροπή για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.