Ελλάδα

Ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα

Μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα

15 Jan 2023

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαμένει μόνιμα, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την ΕΡΤ μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα.

Το limnos100fm.gr σημειώνει ότι ο καλλιτέχνης πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος. Άμεσα ζήτησαν και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Έκανε γνωστό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθενείας του Στέλιου Ρόκκου αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.