Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η «μεγάλη έξοδος» στη σύνταξη στο ν. Τρικάλων

Κάθε φορά που κοινωνικά και οικονομικά η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση, οι αιτήσεις συνταξιοδότησης μοιραία αυξάνονται με τους εργαζόμενους, δημοσίους υπαλλήλους κυρίως, να αξιοποιούν όποια ευκαιρία για να διασφαλίσουν σύνταξη και να βγούνε από το κάδρο μεταρρυθμίσεων που μπορεί να τους θέσει σε μια πιο δύσκολη θέση.

Έτσι, και αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr είναι πάρα πολλοί οι υπάλληλοι σε διάφορες υπηρεσίες του νομού Τρικάλων, που ανοίγουν την πόρτα της εξόδου επιλέγοντας να συνταξιοδοτηθούν. Κυρίως όσοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες εργασίας και έχουν συμπληρώσει τα 62 έτη.

Όπως στην περίπτωση των εκπαιδευτικών, που ναι μεν είναι λιγότεροι από το 2015 που είχε καταγραφεί η συνταξιοδότηση 100 περίπου δασκάλων, αλλά παραμένουν αρκετοί.

Αντίστοιχα μπορεί κανείς να διαπιστώσει μεγάλο ενδιαφέρον προς συνταξιοδότηση σε άλλες υπηρεσίες όπως ασφαλιστικά ταμεία, εφορία κοκ.

Μικρότερη πρόθεση αποχώρησης διαπιστώνεται στις δομές υγείας της περιοχής γεγονός που καθησυχάζει μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα κενά σε αυτή την περίπτωση είναι δυσαναπλήρωτα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή