Τα νέα της πόλης

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

3 Feb 2023
Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους γονείς του σχολείου να βρεθούν και να μιλήσουν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων στο αμφιθέατρο του σχολείου, παρουσία του Διευθυντή του σχολείου κ. Κίτου Ευάγγελου.

Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους γονείς του σχολείου να βρεθούν και να μιλήσουν, αλλά και να μοιραστούν την χαρά της κοπής της πίτας.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Τσαματσούλη Μαρίνα που βρήκε το φλουρί και πήρε το δωράκι της.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, εξάλλου ένας από τους στόχους του συλλόγου , ήταν και είναι, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση των γονέων ώστε να έρθουν πιο κοντά στο σχολείο.

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.