Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άγριος ξυλοδαρμός και απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας

Χειροπέδες στον δράστη, που απειλούσε να θέσει τέρμα στην ζωή του, μετά από ξυλοδαρμό, σε βάρος ατόμου.

Οπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή των Τρικάλων, με την σύλληψη 58χρονου που απειλούσε να αυτοκτονήσει , πέφτοντας στο κενό από κτήριο.

Νωρίτερα ο δράστης είχε εμπλακεί σε καυγά, προβαίνοντας σε άγριο ξυλοδαρμό 56χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα δέχθηκε τόσο ισχυρά χτυπήματα, που ο δράστης πίστεψε πως τον έχει σκοτώσει και ειδοποίησε δημοσιογράφο, ότι έκανε φόνο και πάει να αυτοκτονήσει.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, στις οποίες ο δράστης ζητούσε να συμμετέχει και η δημοσιογράφος αποφάσισε να παραδοθεί και οι Αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Όσον αφορά το θύμα που είναι ασφαλιστής η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και εξετάζεται από τους θεράποντες ιατρούς η περίπτωση διακομιδής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αναφέρονται για το συμβάν τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα (30-05-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 58χρονος μετέβη σε γραφείο 56χρονου ημεδαπού με τον οποίο συνεργαζόταν και, επικαλούμενος οικονομικές ζημία που υπέστη, τον χτύπησε επανειλημμένα με λοστό στο κεφάλι, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.    

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή