Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με δυναμική η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα

Με τη βεβαιότητα ότι την επόμενη φορά που θα βρεθεί στα Τρίκαλα θα βρίσκεται δίπλα σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τον νομό Τρικάλων, η Ευαγγελία Λιακούλη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον νομό Λάρισας, βρέθηκε στην περιοχή μας, με αφορμή την εκδήλωση κοπής πίτας της Ν.Ε. Τρικάλων η οποία όμως ήταν άκρως πολιτική, καθώς και για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου – πλην της έκτης υποψήφιας που παραμένει μη ανακοινώσιμη.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr στην εκδήλωση, που έγινε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο Μουσείο Τσιτσάνη, παραβρέθηκαν αρκετοί υποστηρικτές του κόμματος που ομολογουμένως φαίνεται να έχει αρχίσει να συσπειρώνει ξανά τις δυνάμεις του στην περιοχή.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Τριγώνης εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής, απηύθυνε δριμύτατη επίθεση στη ΝΔ αλλά και σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα και την αντιπολιτευτική του στάση, εστιάζοντας ωστόσο σε μια σειρά από προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μια σειρά ζητημάτων όπως το στεγαστικό, η ενεργειακή φτώχεια και οι συλλογικές συμβάσεις.

Αμέσως μετά, και λίγο πριν πάρει το λόγο η κα Λιακούλη, παρουσιάστηκαν στο κοινό οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος για τον νομό Τρικάλων οι οποίοι απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα στήριξης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή