Υπολοιποι Δημοι

Έξαλλος ο Δ. Πλακιάς: Τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω…

20 Mar 2023

Ο Δημήτρης Πλακιάς έχασε την κόρη του και τις δίδυμες ανιψιές του στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Με αφορμή όσα δήλωνε στο Πρωινό τη Δευτέρα η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών, ο κ. Πλακιάς ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω… Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν. Να σταματήσουν να λένε ψέματα όλοι οι πολιτικοί. Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι. Φταίει αυτός, φταίει εκείνος, φταίει ο άλλος. Μέχρι στιγμές καθόμαστε στο σπίτι και κλαίμε. Από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς πλέον. Δεν σέβονται ούτε τον πόνο μας, ούτε τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Να βγει η υφυπουργός να μας πει πότε μας πήρε τηλέφωνο. Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ένα sms δέχτηκα στις 9 Μαρτίου. Από το κράτος δεν μας πήρε κανείς ούτε από τους μεν ούτε από του δε, δεν μιλάω πολιτικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική στη ζωή μου, αλλά κρίμα, κρίμα, κρίμα… Θα μας βρουν μπροστά».

trikalanews
Author: trikalanews

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.