Μαγνησία

Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο πατέρας δύο παιδιών

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μία φορά ο Περιφερειακός του Βόλου

18 Apr 2023
Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο πατέρας δύο παιδιών

Η σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μια μηχανή στον περιφερειακό του Βόλου ηταν μοιραία για τον 50χρονο Χρήστο Περδικούλη. Ο 50χρονος οδηγός μηχανής, εργαζόμενος στη ΜΕΤΚΑ ως επόπτης ηλεκτροσυγκολλητής σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με το ΙΧ,  με τον 33χρονο οδηγό του οποίου κινούνταν σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Για το τροχαίο ευθύνεται ο 33χρονος που τον χτύπησε στο πίσω μέρος της μηχανής, σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο βγήκαν από το τούνελ της Γορίτσας, με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία.

Ο άτυχος 50χρονος ηταν πατέρας δύο παιδιών και στη ΜΕΤΚΑ επικρατεί θρήνος. Οι συνάδελφοί του και η διοίκηση δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Η καταγωγή του ηταν από την Καλαμάτα.

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..