Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η τηλεοπτική κάλυψη του Ν. Ανδρουλάκη έστειλε στο Νοσοκομείο τη Βάσω Κάκλα

Έπεσε σκοντάφτοντας σε κανάλι διευθέτησης καλωδίων κατά την προσέλευσή της στην πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Τα δυσάρεστα δεν έλειψαν από την πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη. Λίγο πριν την έλευση του προέδρου στον χώρο της εκδήλωσης στο προαύλιο του Μουσείου Τσιτσάνη, η Βάσω Κάκλα, πρώην αντιδήμαρχος και διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, σκόνταψε σε κανάλι διευθέτησης καλωδίων που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Το εν λόγω «κανάλι» είχε τοποθετηθεί ώστε να καλύψει καλώδια που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης από την ΕΡΤ. Δυστυχώς, φαίνεται ότι μέσα στην πολυκοσμία η Βάσω Κάκλα δεν το διέκρινε και το κακό δεν άργησε να γίνει. Σε ανάρτησή της, ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν περαστικά ωστόσο απέδωσε το γεγονός σε κακοτεχνίες, προφανώς μην μπορώντας να διακρίνει την ώρα της πτώσης ότι στο εν λόγω σημείο δεν υπήρχε κάποια κακοτεχνία αλλά καλώδια και μάλιστα καλυμμένα όπως προβλέπεται για την ασφάλεια των διερχόμενων.

Δυστυχώς, η άτυχη στιγμή μπορεί να συμβεί ακόμη και σε έναν αρκετά προσεγμένο χώρο όπως αυτός του Μουσείου Τσιτσάνη που φιλοξενεί συνεχώς μαζικές εκδηλώσεις τόσο στον  εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό του χώρο….

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή