Events – Εκδηλώσεις

Ημερίδα ευαισθητοποίησης στα Τρίκαλα για τα Άτομα με Αναπηρία

4 May 2023

Από το 6ο ΓΕΛ και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων

Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και του Europe Direct Θεσσαλίας, το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων σας καλούν σε ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 18:30, στον χώρο εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη. Οι μαθητές των δύο σχολείων θα παρουσιάσουν τις κοινές δράσεις που δημιούργησαν.


Ημερίδα ευαισθητοποίησης στα Τρίκαλα για τα Άτομα με Αναπηρία

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.