Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πυρετώδεις διοικητικές και δικαστικές διαδικασίες για τις εκλογές στα Τρίκαλα

Δικαστικοί αντιπρόσωποι, εφορευτικές επιτροπές και εκλογικά τμήματα στον νομό Τρικάλων – Κλείνουν τα δικαστήρια στις 17 Μαΐου

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21η Μαΐου και στον νομό Τρικάλων με τις διοικητικές και δικαστικές υπηρεσίες να ακολουθούν όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται για την εύρυθμη διεξαγωγή των εκλογών.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, άμεσα αναμένεται να συγκροτηθούν οι εφορευτικές επιτροπές καθώς και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που θα έχουν την ευθύνη της εποπτείας.

Ήδη ο δικηγορικός σύλλογος Τρικάλων έχει αποστείλει τη λίστα των δικηγόρων με τον Άρειο Πάγο τις επόμενες μέρες να αποφασίζει ποιοι θα είναι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα της περιοχής.

Ταυτόχρονα στο Πρωτοδικείο έχει ξεκινήσει η διαδικασία της συγκρότησης των εφορευτικών επιτροπών, ενώ ήδη έχει ληφθεί απόφαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων στις 17 Μαΐου και εως 24 του ίδιου μήνα.

Να σημειωθεί ότι στον ηλεκτρονικό χώρο της Διαύγειας έχουν αναρτηθεί τα εκλογικά τμήματα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Δείτε εδώ τα εκλογικά τμήματα στην ΠΕ Τρικάλων

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή