Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη: 45 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε…

5 May 2023

Ένα από τα καταστήματα που αποτελούν ορόσημο για τα Τρίκαλα, και λόγω της ηλικίας του αλλά και λόγω του είδους του, είναι το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη. Με χρόνο λειτουργείας που ξεπερνά τα 45 έτη, και με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας στο τιμόνι, το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά στέκια για τους λάτρεις του βιβλίου στην περιοχή.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από την Σοφία Παπαγιάννη, η οποία έδωσε στο κατάστημα το όνομά της, και άνοιξε τις πόρτες της για να φιλοξενήσει όλους όσους αγαπούν το βιβλίο και όχι μόνο!

Σήμερα, το βιβλιοπωλείο έχει περάσει στα χέρια της κόρης, Δήμητρας Παπαγιάννη, η οποία, μεγαλώνοντας με τη μυρωδιά του χαρτιού και περιτριγυρισμένη από βιβλία, μοιραία… τα αγάπησε! Η Δήμητρα είναι μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα, μητέρα 2 αγοριών, που αγαπάει πολύ τη δουλειά της και «επενδύει» συνεχώς σε αυτή.

Σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο στο κέντρο των Τρικάλων, που τον επιμελήθηκε με πολλή αγάπη η ίδια, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, κάθε είδους και για κάθε ηλικία, ελληνικών αλλά και ξένων εκδόσεων. Επιπλέον, το κατάστημα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, μεγάλη ποικιλία χαρτικών και γραφικής ύλης, αξεσουάρ για αναγνώστες, χαρτικά είδη, παιχνίδια και ό,τι μπορεί να εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους σε είδη που θα χρειαστούν για το σχολείο, τη δουλειά, την οργάνωση γραφείου και τα χόμπι.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο παιδικό τμήμα του βιβλιοπωλείου, όπου δόθηκε η κατάλληλη φροντίδα ώστε οι μικροί αναγνώστες να μπορούν να ξεφυλλίσουν, να εξερευνήσουν ή και να επιλέξουν το κατάλληλο, ανάμεσα σε δεκάδες τίτλους παιδικών βιβλίων, ή απλά να ζωγραφίσουν και να απασχοληθούν δημιουργικά ενώ οι ενήλικες ψωνίζουν.

 

Η Δήμητρα και το έμπειρο προσωπικό του Βιβλιοπωλείου Παπαγιάννη είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και πάντα βοηθώντας και συμβουλεύοντας σε ό,τι χρειαστεί! Αξίζει να τους επισκεφτείτε!

Μπορείτε να τους βρείτε:

Απόλλωνος 14, Τρίκαλα, 421 31

Τηλ.: 24310 30193

Ε.: [email protected]

Facebook: Βιβλιοχαρτοπωλείο Παπαγιάννη -Τρίκαλα |

Site: https://papagiannibookstore.gr/el/vivliopoleio-xartopoleio-trikala

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Η πιο φυλαγμένη διάβαση του νομού… στο Ριζαριό!

Η πιο φυλαγμένη διάβαση του νομού… στο Ριζαριό!

Όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους μικρούς μαθητές – Φροντίζει ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας …
Παρκάρισμα με… σκιά και φαντασία στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παρκάρισμα με… σκιά και φαντασία στον Άγιο Κωνσταντίνο

Όταν το παρκάρισμα γίνεται δημιουργικό στους χώρους για πεζούς στον Άγιο Κωνσταντίνο …
Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Σιούλης – Την Πέμπτη η κηδεία στο Νεραϊδοχώρι Πύλης

Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Σιούλης – Την Πέμπτη η κηδεία στο Νεραϊδοχώρι Πύλης

Η οικογένεια και οι συγγενείς αποχαιρετούν τον Νικόλαο Σιούλη, ετών 78 …
Πλήθος κόσμου στο Επιμελητήριο Τρικάλων για τις νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων

Πλήθος κόσμου στο Επιμελητήριο Τρικάλων για τις νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων

Ενημερωτική εκδήλωση για συμπράξεις επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων – Παρουσίαση προγραμμάτων RIS3 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.