Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας: Στην πρώτη γραμμή ξανά για τα Τρίκαλα

Ανεπανάληπτη «λαοθάλασσα» στα Τρίκαλα για τη ΝΔ και τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος και εκ νέου υποψήφιο βουλευτή 

Κάθε μέτρο σύγκρισης σε συμμετοχή, παλμό και δυναμική έσπασε σήμερα το βράδυ η συγκέντρωση του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος και εκ νέου υποψήφιου για τον νομό Τρικάλων Κώστα Σκρέκα.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η πολιτική ομιλία του υποψηφίου έδειξε τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του αλλά και τη συνέχεια της πορείας του στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής, στη θέση των καθοριστικών αποφάσεων για τη χώρα και τον νομό Τρικάλων.

Οι Τρικαλινοί, κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της Ασκληπιού όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Σκρέκα, δημιουργώντας ένα αδιαπέραστο τοίχος στήριξης στον υπουργό και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή κλείνοντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τον κύκλο της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Σκρέκας, φανερά συγκινημένος από την υποδοχή και απευθυνόμενος στο μεγαλειώδες πλήθος, αναφέρθηκε αρχικά στις βασικές αρχές του ίδιου αλλά και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αρχές που όπως τόνισε κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή τη χώρα και να κερδίσει την καθολική αναγνώριση για τα αναπτυξιακά άλματα που κατάφερε κατά την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Απαριθμώντας τις σημαντικές τομές για τη στήριξη των νέων ανθρώπων μέσα από τη βελτίωση των συνθηκών ζωής, την οικονομική στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών μέσα σε ένα δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον, τόνισε ότι ως πολιτικός αφουγκράζεται πάντα τους πολίτες και θα συνεχίσει να τους αφουγκράζεται εως ότου κερδηθεί η κοινωνική ευημερία.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για όλα τα έργα που στήριξε και άλλαξαν τον νομό Τρικάλων, όπως η Ε-65 αλλά και εκείνα που με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον, όπως το φράγμα Μεσοχώρας.

Μιλώντας για το διακύβευμα των προσεχών εκλογών αποθεώθηκε από το πλήθος των συγκεντρωμένων, τονίζοντας ότι δεν αρκούν μόνο οι καλές προθέσεις και μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κάνει πράξη το όραμα της ανάπτυξης για όλους ώστε να γίνουν τα βήματα προς ένα μέλλον χωρίς πισωγυρίσματα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα «κλίκ» της πιο μεγάλης συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή