Νομαρχιακά ΝέαΠρωτοσέλιδα

Πανελλήνιες: 799 υποψήφιοι εξετάστηκαν σήμερα στο ν. Τρικάλων

6 Jun 2023

Ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων

Ομαλά και χωρίς προβλήματα διεξήχθη και η σημερινή ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο ν. Τρικάλων για τους μαθητές των ΓΕΛ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων, από τους 829 υποψηφίους που δήλωσαν συμμετοχή, τελικά εξετάστηκαν οι 799 με την αποχή να κυμαίνεται στο 3,62%.


Όσον αφορά τα θέματα και τον βαθμό δυσκολίας, όπως αναφέρουν στο Trikalanews.gr οι εκπαιδευτικοί τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Διαβαθμισμένης δυσκολίας ήταν τα θέματα των μαθηματικών, καθώς το πρώτο θέμα θεωρούνταν αναμενόμενο και το δεύτερο βατό. Για καλά διαβασμένους μαθητές ήταν τα θέματα Γ και Δ.

Συνδυασμό γνώσεων απαιτούσαν τα θέματα της Βιολογίας ενώ κάποια από αυτά παρουσίαζαν ορισμένες δυσκολίες.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.