Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άλλος για τους Θεσσαλούς αγρότες μας….???!!!

Όλες οι επισκέψεις πολιτικών αρχηγών με το βλέμμα στην αγροτική ψήφο

Επιμένουν αγροτικά και Θεσσαλικά τα κόμματα και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση βλέποντας την καθοριστική ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Φυσικά δεν μιλάμε τόσο για τα Τρίκαλα αφού στην πρώτη εκλογική μάχη πέρασαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (πλην του Δημήτρη Κουτσούμπα από το ΚΚΕ) αλλά κυρίως για τη Λάρισα που αποτελεί σημείο μηδέν για τον εκλογικό κυκλώνα. Η επίσκεψη βέβαια πολιτικών αρχηγών στον γειτονικό νομό, έχει σημάνει συναγερμό και στον νομό Τρικάλων που ετοιμάζονται να κινητοποιηθούν ώστε να αυξήσουν τη συμμετοχικότητα.

Με τα προβλήματα δε που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού Τρικάλων λόγω των βροχοπτώσεων… δεν έχουν και πολλά περιθώρια από το να προβάλουν με κάθε τρόπο την πρόθεση να βοηθήσουν.

Εξ αριστερών…

Ξεκινώντας λοιπόν από την ερχόμενη Παρασκευή, αναμένεται η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα και μάλιστα ομιλία στην κατεξοχήν αγροτική μήτρα, τη Νίκαια.

Εκ δεξιών…

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών είχε προγραμματιστεί στη Θεσσαλία επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, (με πιθανή διανυκτέρευση στην Καλαμπάκα). Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν και πλέον δίνεται το βάρος στην Ελασσόνα. Όλα βέβαια είναι ανοιχτά μιας και η Δυτική Θεσσαλία είναι ακόμη στον χάρτη.

Και ο Ανδρουλάκης…

Την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Βόλο ο Νίκος Ανδρουλάκης με το ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί να διευρύνει τις επισκέψεις του στη Θεσσαλική περιφέρεια. Βέβαια, τι επόμενες μέρες αναμένεται και η ανακοίνωση ιδιαίτερα προβεβλημένου και γνωστού στελέχους και στην περιοχή μας…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή