Καρδίτσα

Ραντεβού τη νέα αναγνωστική χρονιά έδωσαν τα μέλη του ομίλου Φιλαναγνωσίας του Δήμου Καρδίτσας

15 Jun 2023

Με επιτυχία έληξαν οι συναντήσεις του Ομίλου Φιλαναγνωσίας Δήμου Καρδίτσας, ο οποίος ξεκίνησε από την αγάπη πολλών ατόμων για το βιβλίο.

Με επιτυχία έληξαν οι συναντήσεις του Ομίλου Φιλαναγνωσίας Δήμου Καρδίτσας, ο οποίος ξεκίνησε από την αγάπη πολλών ατόμων για το βιβλίο. Στις συναντήσεις στο χώρο της Δημοτικής και Λαϊκής Βιβλιοθήκης, τα μέλη κατέθεταν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους για κείμενα που, από κοινού, αποφάσιζαν να μελετήσουν.

Ο Όμιλος Φιλαναγνωσίας ξεκίνησε τις εργασίες του με την επίσκεψη του συγγραφέα Ισίδωρου Ζουργού, παρουσιάζοντας το βιβλίο του “Περί της εαυτού ψυχής”, συνέχισε με τα βιβλία “Μικρά Αγγλία” της Ι. Καρυστιάννη, “Άκου Ανθρωπάκο” του Β. Ράιχ, τον “Ανήφορο” Νίκου Καζαντζάκη, το ποίημα του Γ. Σεφέρη “ Έξη νύχτες στην Ακρόπολη” και τελεἰωσε με το “Άκου το λιοντάρι” της Σώτης Τριανταφύλλου.


Τα μέλη του Ομίλου Φιλαναγνωσίας ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη αναγνωστική χρονιά με όραμα, ιδέες, εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση στην πιο δημιουργική δραστηριότητα, την Ανάγνωση.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.