Άρθρα – Απόψεις

Αναγνώστης: Ένα πάρκο σε εγκατάλειψη

Ήταν αρχές του καλοκαιριού, όταν χάλασε η βάνα που ανοίγει και κλείνει ο γείτονας για να ποτίζεται το πάρκο στον ξεχασμένο τόπο του Αγίου Οικουμενίου.

7 Sep 2017

Ήταν αρχές του καλοκαιριού, όταν χάλασε η βάνα που ανοίγει και κλείνει ο γείτονας για να ποτίζεται το πάρκο στον ξεχασμένο τόπο του Αγίου Οικουμενίου.

Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε αμέσως, αλλά αδιαφόρησε για την λύση προβλήματος με τη δικαιολογία ότι το προσωπικό δεν επαρκεί λόγω των αδειών.

Όμως το πάρκο «διψάει» το καλοκαίρι και όχι το χειμώνα. Φαίνεται πως οι κάτοικοι μάταια περιμένουν να αποκατασταθεί η βλάβη στην βάνα του νερού. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε μια ανίκανη δημοτική αρχή και θα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι, εάν είναι δυνατόν, για το πρόβλημα. Άλλωστε οι Υπηρεσίες του Δήμου δεν ενδιαφέρονται ούτε για το κόψιμο των χόρτων ούτε για την επισκευή του φωτισμού του πάρκου ο οποίος δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια. Ούτε φως… ούτε νερό… ούτε πράσινο.

Ένα πάρκο σε εγκατάλειψη.

Κ. Γ.
 

admins
Author: admins

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.