Νομαρχιακά Νέα

3 έδρες η ΝΔ και 1 έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον νομό Τρικάλων

26 Jun 2023

Αυτοί εκλέγονται για να εκπροσωπούν την περιοχή μας και τους πολίτες της

Αυτοί εκλέγονται για να εκπροσωπούν την περιοχή μας και τους πολίτες της

Μετά από μία μακρά προεκλογική περίοδο, έπεσε η αυλαία των εκλογών για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία κερδισμένη και αυτοδύναμη στη Βουλή.


Από τον νομό Τρικάλων και σε ποσοστό ενσωμάτωσης 98,55%, εκλέγονται από τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Σκρέκας, Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα και από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Κοντοτόλη.

Οι έδρες φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» και δεν θα υπάρξει κάποια …καραμπόλα της τελευταίας στιγμής.

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.