Υπολοιποι Δημοι

Χτυπημένος από την επάρατο νόσο στα 43 του χρόνια

22 Oct 2018
Χτυπημένος από την επάρατο νόσο στα 43 του χρόνια

Έφυγε για την τελευταία του κατοικία ο Γιώργος Γιαννίκης

Έφυγε για την τελευταία του κατοικία ο Γιώργος Γιαννίκης

Θλίψη και οδύνη σήμερα στην Οιχαλία για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.

Την τελευταία του πνοή στα 43 του χρόνια άφησε ο Γιώργος Γιαννίκης, ο οποίος  αγωνίστηκε με σθένος με την επάρατο νόσο και μετά από πολύμηνη μάχη εξέπνευσε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Αφήνει πίσω τους γονείς Αναστάσιο και Δήμητρα, τα αδέλφια Σωτήρη και Σταυρούλα Γιαννίκη, Ηλία και Ολυμπία Κουτσά και τα πολυαγαπημένα του ανίψια.

Η σορός του Γιώργου θα μεταφερθεί στην οικία του στις 7 το πρωί της Τρίτης και στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

Πηγή: oichalianews.gr

 

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.