ΠρωτοσέλιδαΥπολοιποι Δημοι

Μοναδική εμπειρία για τους Τρικαλινούς οι …βουτιές στο «στενό» της Αθαμανίας (φωτό)

5 Aug 2023

Προορισμός σπάνιας ομορφιάς και απίθανα κρυστάλλινα νερά

Καλές οι παραλίες στη θάλασσα αλλά τα ορεινά των Τρικάλων και οι …βουτιές στα ποτάμια έχουν τη δική τους χάρη.

Όπως για παράδειγμα το φαράγγι «Στενό» που βρίσκεται κοντά στην Αθαμανία δίπλα στο Γαρδίκι.

Ένας προορισμός σπάνιας ομορφιάς, στην καρδιά της Πίνδου, που λίγοι τον γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι τον επισκέπτονται.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr πολλοί είναι οι Τρικαλινοί που το «ανακάλυψαν» και …ανηφορίζουν κάθε καλοκαίρι για να χαρούν δροσερές βουτιές στα απίθανα κρυστάλλινα νερά, συνδιάζοντας παράλληλα ένα ολοήμερο πικ νικ στην απαράμιλλη και …οργιώδη φύση.

Για να βρεθεί κάποιος στο φαράγγι ακολουθεί το μονοπάτι για 30 λεπτά από το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων μέχρι την κοίτη και από εκει σε μιάμιση ώρα μέσα από την κοίτη και κόντρα στο ρεύμα φθάνει στο «Στενό».

Εκεί θα βρει τρεις υπέροχους καταρράκτες από τις πηγές της Κακαρδίτσας και του Κριακουρα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Δεν βρέθηκαν άρθρα.
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.