Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Το πήρε πάνω του για την ήττα ο Ντόστανιτς

Μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας, ο προπονητής των Τρικάλων Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε:

«Οι παίκτες δεν αλλάζουν, μόνο κόουτς μπορούμε να αλλάξουμε. Στηρίζω τους παίκτες, όλοι κάνουν λάθη αλλά η ευθύνη είναι δική μου. Με λίγα λόγια δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα, αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες,  οι παίκτες έχουν ποιότητα και εγώ είμαι αυτός που δηλώνω ότι δεν θα επαναληφθεί αυτή η εμφάνιση. Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο,  θα σηκώσουμε το κεφάλι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας για την νίκη της. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ κακά, ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο.  Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα στο ημίχρονο ώστε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν μας βγήκε τίποτα και χάσαμε το παιχνίδι. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη, ξέρω δεν αρκεί, είδαμε τον κόσμο των Τρικάλων στην εξέδρα και τους στεναχωρήσαμε, Αυτό που έγινε σήμερα δεν το περιμέναμε»

Βεργέτης (προπονητής Δόξας Δράμας) :«Καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλους και εύχομαι  να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που να έχει ενδιαφέρον. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι κάνοντας δύο φάσεις και σκοράροντας ένα γκολ. Δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση, αλλά ελέγχαμε τον ρυθμό, δεν αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις. Στην συνέχεια σημειώσαμε δύο γκολ που μας έδωσαν το πάνω χέρι. Ξαναμπήκε όμως με δεύτερο γκολ ο αντίπαλος στο παιχνίδι και το ματς έγινε ροντέο μέχρι το τέλος. Βάση της απόδοσης μας δικαιούμασταν το παιχνίδι αλλά με στεναχωρεί ότι από από στιγμιαίες απροσεξίες δεχτήκαμε γκολ. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή