Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Τρίκαλα: 250 ευρώ «βούτηξε» ο υπάλληλος από το ταμείο του καταστήματος που δούλευε

Τι λέει η αστυνομία

2 Sep 2023

Τι λέει η αστυνομία

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σχετικά με τον εργαζόμενο σε γνωστή αλυσίδα καφέ που …έβαζε χέρι στο ταμείο και έγραψε χθες το Trikalanews.gr

Η ανακοίνωση

Συνελήφθη, χθες (01-09-2023) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, -1- ημεδαπός, διότι όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 30-08-2023 έως προχθές (31-08-2023), αφαίρεσε σταδιακά από ταμιακή μηχανή καφετέριας στα Τρίκαλα, το συνολικό χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 185,90 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Σύλληψη εργαζόμενου σε καφέ – Έβαζε χέρι στο ταμείο

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.