Ελλάδα

Κλείδωσαν 4χρονη μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγαν

Το παιδί έκλαιγε και ούρλιαζε…

1 Oct 2023

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Χαλκίδα, όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε να είναι κλειδωμένο μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα. Ακόμη ένα περιστατικό που «ξυπνά» δυσάρεστες μνήμες από άλλα παρόμοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου το κοριτσάκι εθεάθη κλειδωμένο μέσα σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδου μετά την Αβάντων.

Το δυνατό κλάμα και τα ουρλιαχτά της 4χρονης, που αφέθηκε εκεί προφανώς από τους γονείς του ή κάποιον άλλον συγγενή, κινητοποίησαν ένα άτομο που είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια σε κοντινή απόσταση. Το κοριτσάκι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.