Διαβάστε επίσηςΒουλευτική Εκπροσώπηση

Συνάντηση Σκρέκα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

12 Oct 2023

Ζήτησε η ελληνική βιομηχανία τροφίμων να στηρίξει τη «Μόνιμη μείωση τιμής»

Ζήτησε η ελληνική βιομηχανία τροφίμων να στηρίξει τη «Μόνιμη μείωση τιμής»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» ζήτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), υπό τον Πρόεδρο του, Ιωάννη Γιώτη.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές χρειάζονται όχι μόνο σταθερές, αλλά μειωμένες τιμές σε επώνυμα καταναλωτικά προϊόντα. Με τη νέα πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωσης Τιμής» στόχος μας είναι να τονώσουμε τον ανταγωνισμό και να πετύχουμε προσιτές τιμές για τα νοικοκυριά, που τόσο το έχουν ανάγκη», υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Συνάντηση Σκρέκα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

Από την πλευρά του ο Σ.Ε.Β.Τ. δήλωσε πως θα στηρίξει τη νέα πρωτοβουλία και εξέφρασε την πρόθεσή του να ενημερώσει περαιτέρω τα μέλη του. «Όπως πράξαμε με το «Καλάθι του Νοικοκυριού» το προηγούμενο διάστημα, έτσι και σήμερα, θα σταθούμε δίπλα στους καταναλωτές σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Τ., Ιωάννης Γιώτης.

Ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε: «Η ακρίβεια είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα για την ελληνική οικογένεια. Για αυτό ζήτησα από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων να αγκαλιάσει τη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία για «Μόνιμη μείωση τιμής’» σε σημαντικά καταναλωτικά προϊόντα. Πολιτεία και βιομηχανία εργαζόμαστε με έναν κοινό σκοπό: τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας απέναντι στην πληθωριστική κρίση.

Είμαστε πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Σ.Ε.Β.Τ. για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς και την τόνωση του ανταγωνισμού. Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες σε όλο το μήκος της αγοράς για να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για τον καταναλωτή».

Συνάντηση Σκρέκα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


ΑΟ Τρίκαλα: Απόκτηση του Βασίλη Γιαννόπουλου στην επίθεση

Ο ΑΟ Τρίκαλα απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Βασίλη Γιαννόπουλο από τους Κανονιέρηδες με στόχο την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Read More


Στη Γερμανία η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ με την Προολυμπιακή Ομάδα Τάεκβοντό

Η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ ταξίδεψε στη Γερμανία ως μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας Τάεκβοντό για το GERMANY OPEN G1 2025…

Read More


Αύριο η κηδεία του 15χρονου Γεωργίου Μάνη στα Τρίκαλα

Η οικογένεια αποχαιρετά τον 15χρονο Γεώργιο Θ. Μάνη. Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στον Άγιο…

Read More


Η Κωνσταντίνα Τούνη ανοίγει μουσικά το Παζάρι Τρικάλων

Η Κωνσταντίνα Τούνη ανοίγει τις εκδηλώσεις του Τρικαλινού Παζαριού στις 14/9/2025 με παράσταση που συνδυάζει παράδοση και σύγχρονο ήχο.

Read More


Ευχές του Σακκά για γόνιμη σχολική χρονιά στους αγιασμούς

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς παρακολούθησε αγιασμούς σχολείων, ευχόμενος στους μαθητές γόνιμη σχολική χρονιά με δικαίωση των κόπων τους.

Read More


Αποχαιρετισμός στον Χρυσόστομο Μεσδανίτη, 75 ετών

Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Χρυσόστομο Μεσδανίτη θα γίνει στις 12/9/2025, ενώ η αποτέφρωση στις 13/9/2025 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.