Ελλάδα

Πάτρα: Εκτροχιάστηκε συρμός του Προαστιακού

Στο σημείο έχει σπεύσει η Αστυνομία, ενώ λόγω του συμβάντος έχουν καταργηθεί τα επόμενα δρομολόγια

22 Nov 2023

Στο σημείο έχει σπεύσει η Αστυνομία, ενώ λόγω του συμβάντος έχουν καταργηθεί τα επόμενα δρομολόγια

Αναστάτωση προκλήθηκε στους 72 επιβάτες του Προαστιακού της Πάτρας, όταν ο συρμός στον οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε.

Το τρένο, που κατευθυνόταν στον σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα, περίπου στις 2:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11) εξετράπη και στη συνέχεια «κόλλησε» στη διασταύρωση της Γούναρη με την Όθωνος Αμαλίας.

Σημειώνεται ότι κατά το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν από τον συρμό και είναι καλά και ασφαλείς.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Αστυνομία, ενώ λόγω του εκτροχιασμού έχουν καταργηθεί τα επόμενα δρομολόγια.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train: «Λόγω μερικού εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας 12304 (Ρίο – Αγ. Ανδρέας), τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12305 και 12306 καταργούνται ολικώς. Επίσης, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12304, 12307 και 12308 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Πάτρα».

πηγή: in.gr

Trikala News
Author: Trikala News

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.