Υπολοιποι Δημοι

Ανακοίνωση του Δασαρχείου Καλαμπάκας για τις φυτείες δέντρων

14 Dec 2023
Ανακοίνωση του Δασαρχείου Καλαμπάκας για τις φυτείες δέντρων

Ξεκινούν οι δηλώσεις – Τι πρέπει να ξέρουν οι επενδυτές

Ξεκινούν οι δηλώσεις – Τι πρέπει να ξέρουν οι επενδυτές

Μετά από ενημέρωση του ΟΠΕΚΕΠΕ γνωρίζουμε στους επενδυτές που έχουν φυτείες δένδρων στον Καν 1257/99 ΕΕ πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις εφαρμογής 2023 στην υπηρεσία μας έως 31-12-2023.

Η υποβολή να κατατεθεί ηλεκτρονικά σε συνεννόηση με τους τεχνικούς συμβούλους στους οποίους κάνουν την δήλωση ΕΑΕ (ΟΣΔΕ), και να σταλεί στην υπηρεσία μας για πρωτοκόλληση.

Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση παράτασης της προαναφερθείσας ημερομηνίας θα επακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Την δήλωση εφαρμογής θα καταθέτει προσωπικά ο επενδυτής ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με την εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη για το γνήσιο των υπογραφών από το ΚΕΠ και θα συνυποβάλλονται:

1. Αντίγραφο της αίτησης πληρωμής για το μέτρο 8.1

2. Φωτ/φο του ΙΒΑΝ λογαριασμού – στον οποίο θα κατατεθούν οι επιδοτήσεις

3. Φωτ/φο του Δελτίου Ταυτότητας

Τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά (1 και 2) θα υποβληθούν εφόσον έχουν διαφοροποιηθεί

Ο Δασάρχης Καλαμπάκας
Χρήστο Πίσσιας

Ο Υπεύθυνος Κανονισμών
Γεώργιος Πούλιος

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.