Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεισε για τα Τρίκαλα ο κύκλος της …προεκλογικής εκστρατείας

Δύσκολο φαντάζει να έρθει στα Τρίκαλα και η Φώφη Γεννηματά.

Με την χθεσινή παρουσία του Γιάννη Μανιάτη, ουσιαστικά έπεσε η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας στα Τρίκαλα για την ανάδειξη του προσώπου που θα αναλάβει τα ηνία του νέου πολιτικού Φορέα που αυτοπροσδιορίζεται ως Κεντροαριστερά.

Η αυλαία έπεσε καθώς όλα δείχνουν πως δύσκολα θα μπορέσει να επισκεφτεί τα Τρίκαλα η Φώφη Γεννηματά πριν την …κάλπη.

Από αυτά που είδαμε και …ακούσαμε στα Τρίκαλα από τους υποψηφίους, κρατάμε την αγωνία που υπάρχει στους υποστηριχτές του εγχειρήματος σχετικά με το αν το αποτέλεσμα της κάλπης θα γίνει σεβαστό από όλους τους υποψηφίους, κρατάμε την διαφορετική οπτική που έχουν υποψήφιοι σχετικά με το τι θα πρέπει να πρεσβεύει ο νέος πολιτικός Φορέας και κυρίως κρατάμε την ενδιαφέρουσα περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη που κινείται φανερά σε στυλ «αντι-Τσίπρα» και μπορεί να μετακινήσει εκ νέου οπαδούς του ΠαΣοΚ που είχαν βρεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρητικά η Φώφη Γεννηματά είναι το «φαβορί» και «ποντάρει» σε αυτό που η Ελλάδα δεν έχει δοκιμάσει, δηλαδή γυναίκα Πρωθυπουργό, με ερωτηματικό με ποιόν θα είναι …ζευγάρι στον 2ο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.

Πιθανό ρόλο να παίξουν και οι …τηλεμαχίες που έχουν σχεδιαστεί, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα όταν μάλιστα είναι πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη που θεωρητικά ήταν πριν την κάλπη το «αουτσάιντερ» για την Προεδρεία της Ν.Δ.

Για τους πιο ρεαλιστές ο νέος πολιτικός Φορέας αν σχηματιστεί θα μπορέσει να είναι 3ο κόμμα ώστε σε κάθε περίπτωση να υποχωρήσει η «Χρυσή Αυγή» από την σημερινή κοινοβουλευτική θέση που κατέχει, ενώ για τους ποιο αισιόδοξους, θα μπορέσει ο πολιτικός Φορέας να είναι το «αντίπαλο δέος» της Ν.Δ. με επιστροφή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ και εν δυνάμει κόμμα που θα κυβερνήσει την χώρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή