Άρθρα – Απόψεις

«Χρυσή Αυγή» Τρικάλων: Οι μνήμες του Έθνος ας γίνουν το αύριο της Πατρίδας

27 Oct 2017
«Χρυσή Αυγή» Τρικάλων: Οι μνήμες του Έθνος ας γίνουν το αύριο της Πατρίδας

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ίσως, το σημαντικότερο ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία του τόπου. Είναι η επέτειος που το Έθνος μας απέδειξε πως μπορεί και ξέρει να λέει "ΟΧΙ". Η ιστορία άλλωστε γράφεται με τα "ΟΧΙ", και αρνείται πεισματικά τα κάθε είδους "ναι".

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ίσως, το σημαντικότερο ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία του τόπου. Είναι η επέτειος που το Έθνος μας απέδειξε πως μπορεί και ξέρει να λέει "ΟΧΙ". Η ιστορία άλλωστε γράφεται με τα "ΟΧΙ", και αρνείται πεισματικά τα κάθε είδους "ναι".

Η ιστορία μας επίσης, απέδειξε πως η ηγεσία της χώρας είναι αυτή που πρέπει να λαμβάνει τις μεγάλες αποφάσεις, και οι αποφάσεις αυτές να συμβαδίζουν με την Εθνική Τιμή, και την Εθνική αξιοπρέπεια.

Ο λαός μας επίσης έχει αποδείξει, πως εάν εμπνέεται από την ηγεσία του, και εάν έχει Εθνικούς στόχους μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Σήμερα όμως τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει. Μπορεί κανείς στις μέρες μας,να συγκρίνει την ιστορική απόφαση του Ιωάννη Μεταξά να πει το μεγάλο "ΟΧΙ", με την σημερινή κατάντια της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου;

Μπορεί κανείς σήμερα να μην αγανακτεί βλέποντας την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας σε κάθε είδους "δανειστές" και "εταίρους";

Μπορεί κανείς σήμερα να μην νοιώθει θλίψη για την παρακμή του λαού μας, που σέρνεται σε ουρές συσσιτίων, ενώ ταυτόχρονα "βομβαρδίζεται" από τα "μεγάλα" ΜΜ"Ε", με κάθε είδους είδηση που τον "προειδοποιεί", ότι αν σηκώσει κεφάλι, αν αντισταθεί στην παρακμή και στην ξένη υποδούλωση, τον περιμένουν "αυστηρές κυρώσεις";

Αυτές τις μέρες θα έχουμε εκδηλώσεις, καθώς και δηλώσεις, επί δηλώσεων, από όλους αυτούς που "κυβερνούν" τον τόπο. Λόγια κενά και χωρίς καμιά αξία, από ανθρώπους που δεν μπόρεσαν ούτε τα κόκαλα των πεσόντων στα Βορειοηπειρωτικά βουνά να συλλέξουν και να τα θάψουν με τις τιμές που τους αρμόζουν. Ακόμη μια Εθνική ντροπή που τους πιστώνει η ιστορία.

Και φυσικά αυτές τις ημέρες, καμιά αναφορά δεν θα γίνει σε αυτόν που είπε το "ΟΧΙ",και που προετοίμασε λαό και Στρατό για να γραφτούν οι σελίδες της δόξας εκείνο τον χειμώνα του 1940-41, τον Ιωάννη Μεταξά. Και ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Οι σημερινοί "ηγέτες" ούτε μπορούν να συγκριθούν μαζί του, αλλά ούτε και θέλουν να γίνουν από τον λαό μας οι συγκρίσεις, άρα δεν μπορούν να αναφερθούν σε αυτόν, και κυρίως, να τον καπηλευθούν.

Εμείς, οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε πείσμα των συμβιβασμένων, της "πολιτικής ορθότητας", των πολιτικάντηδων των σαλονιών και των μεγάλων λόγων, αντιστεκόμαστε. Με κάθε νόμιμο και πρόσφορο μέσο εναντίον αυτής της παρακμής.

Εμείς, οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καλούμε τον λαό μας να πει ξανά το μεγάλο "ΟΧΙ", σε όλους αυτούς που πρόδωσαν τα όνειρά του, που βεβηλώνουν καθημερινά τις αξίες και τα ιδανικά της φυλής μας, που ξεπουλούν τα περιουσιακά στοιχεία του τόπου για μια "υποδόση", που ανέχονται τον κάθε Τούρκο, Σκοπιανό και Αλβανό ηγετίσκο να "απαιτεί" εδάφη από την Πατρίδα μας.

Για εμάς, οι μνήμες του Έθνους θα είναι πάντα εδώ. Και αυτές οι μνήμες θα φωλιάζουν πάντα στο υποσεινήδειτο του Έθνους μας, και αυτό είναι που φοβούνται ντόπιοι και ξένοι εθνομηδενιστές, που ακόμη και τις μαθητικές παρελάσεις προσπαθούν να γελοιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν, πότε με "κληρώσεις", και πότε με αλλοδαπούς σημαιοφόρους.

Για εμάς, οι μνήμες του Έθνους μας είναι αυτές που θα το οδηγήσουν στο να φτιάξει ξανά το μέλλον του, που θα κάνουν πάλι τον λαό μας να βρει ξανά την χαμένη του δύναμη και αυτοπεποίθηση, και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Η Εθνική αντεπίθεση ας αρχίσει, οι ήρωες του 1940 μας δείχνουν τον δρόμο…

Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Αγγελία Εργασίας: Ζητείται μπουφετζής για πρωινό στο Ξενοδοχείο Ληθαίον

Το Ξενοδοχείο Ληθαίον στα Τρίκαλα αναζητά Μπουφετζή για την προετοιμασία και εξυπηρέτηση του πρωινού.

Read More


Σύλληψη στα Τρίκαλα για εγκατάλειψη οδηγού μετά από τροχαίο με τραυματία

Σύλληψη στα Τρίκαλα για εγκατάλειψη οδηγού μετά από τροχαίο με τραυματία δικυκλιστή. Ο δράστης εντοπίστηκε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και…

Read More


Ο Αποστόλης Νικλητσιώτης μεταγράφηκε στον ΑΟ Βαλτινού

Ο ΑΟ Βαλτινού ανακοίνωσε την απόκτηση του ικανού μεσοεπιθετικού Αποστόλη Νικλητσιώτη, ενισχύοντας σημαντικά το δυναμικό του.

Read More


Σακκάς προς Βρούτση: Στήριξη για αδειοδότηση γηπέδων

Επιστολή του Νίκου Σακκά στον Γιάννη Βρούτση για στήριξη των Δήμων στη χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Read More


Στην ΑΕΛ Κ19 ο Κώστας Ζήκος της Δήμητρας Απόλλων

Ο 17χρονος Κώστας Ζήκος της Δήμητρας Απόλλων μεταγράφηκε στην Κ19 της ΑΕΛ. Πρώτος σκόρερ στο Α’ Τοπικό, συνεχίζει πλέον στο…

Read More


Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στο Δενδροχώρι

Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Δενδροχώρι, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη. Συμμετείχαν 12 ομάδες και πλήθος κόσμου.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.