Αθλητικα

AO Τρίκαλα: Προσθήκες συνεργασίας με Δημήτρη Ρούσσα και Βαγγέλη Παραπραστανίτη

17 Jan 2024
AO Τρίκαλα: Προσθήκες συνεργασίας με Δημήτρη Ρούσσα και Βαγγέλη Παραπραστανίτη

Επανεντάσσονται στον ΑΟΤ, μετά από πολυετή πορεία ως ποδοσφαιριστές

Επανεντάσσονται στον ΑΟΤ, μετά από πολυετή πορεία ως ποδοσφαιριστές

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή δύο εξαιρετικά έμπειρων και αγαπημένων προσώπων στην οικογένεια του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτριος (Τάκης) Ρούσσας θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο ως συνεργάτης του προπονητή μας, Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ ο κ. Βαγγέλης (Τζώνυ) Παραπραστανίτης, θα αναλάβει σημαντικό ρόλο ως συνεργάτης του Γενικού Αρχηγού, Ζήση Κατσαντώνη.

Και οι δύο επανεντάσσονται στον ΑΟΤ, μετά από πολυετή πορεία ως ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ομάδας μας.

Τους καλωσορίζουμε και πάλι στον ΑΟ Τρίκαλα και εκφράζουμε τις ευχές μας για υγεία και επιτυχία στη νέα τους αποστολή, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας μας.

Trikala News
Author: Trikala News



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.