Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη δράση για την νέα σχολική χρονιά για την FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

Η ομάδα του FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων (4 μαθητές και 3 Εκπαιδευτικοί) πραγματοποίησε την πρώτη της δράση για την νέα σχολική χρονιά. 
 
Αρχικά επισκέφτηκε την Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή  Χρήστο Μπουλούμπαση για την έναρξη του προγράμματος αλλά και τις δράσεις που θα διοργανώσει η ομάδα σε δημοτικά σχολεία της πόλης. 
 
Στη συνέχεια η ομάδα FREE MOBILITY συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Κάκλα. Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τη νέα ομάδα και η συζήτηση για το πως μπορούν να επωφεληθούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού αλλά και η πόλη των Τρικάλων σε επίπεδο προσβασιμότητας και ελεύθερης μετακίνησης.  
 
Επόμενη στάση ήταν το Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων όπου οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ ήρθανε σε επαφή με την νέα Υπηρεσία του Δήμου «Smart Trikala» που στοχεύει μέσω της τεχνολογίας να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης αλλά τη διευκόλυνση των πολιτών μέσα από διάφορες υπηρεσίες. 
 
Τέλος περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης όπου κατέγραψε δυσκολίες στην μετακίνηση σε υλικοτεχνικό επίπεδο, στα καταστήματα, στις τράπεζες. 
 
Η ομάδα FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή