ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

«Πάγωσε» η αγορά των Τρικάλων

23 Jan 2024
«Πάγωσε» η αγορά των Τρικάλων

Υπό του μηδενός η θερμοκρασία και η ….κίνηση

Υπό του μηδενός η θερμοκρασία και η ….κίνηση

Κυριολεκτικά και μεταφορικά, πάγωσε η αγορά των Τρικάλων αφού τις τελευταίες ημέρες η καταναλωτική κίνηση έχει πέσει σημαντικά.

Όπως αναφέρουν οι έμποροι στο Trikalanews.gr, παρά τις γενναίες εκπτώσεις, φαίνεται ότι ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι από τους χειρότερους που έχουν διανύσει όσον αφορά την αγοραστική κίνηση.

Βέβαια, αυτό έχει την ερμηνεία του αφού οι καταναλωτές διανύουν ένα από τα πιο δύσκολα οικονομικά διαστήματα με πολλές απαιτήσεις. Η κάλυψη των βασικών αναγκών προφανώς λοιπόν μπαίνουν σε προτεραιότητα αφήνοντας στην άκρη για λίγο οποιαδήποτε άλλη αγορά.

Στο όλο δύσκολο κλίμα, έρχεται και το κρύο να κρατήσει κλεισμένους τους καταναλωτές, αφού οι θερμοκρασίες είναι για πολλούς αποτρεπτικές για να κάνουν τη βόλτα τους στις βιτρίνες.

Trikala News
Author: Trikala News



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.