ΠρωτοσέλιδαΛάρισα

Στη φυλακή επιστρέφει ο 65χρονος Τρικαλινός που αποπλάνησε 4 ανήλικα κορίτσια

Με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας

15 Feb 2024

Με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας

Στη Φυλακή επέστρεψε χθες ο 65χρονος Τρικαλινός καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Λάρισας τον έκρινε ένοχο για αποπλάνηση τεσσάρων κοριτσιών και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Ο 65χρονος κατά την απολογία του χθες αρνήθηκε εκ νέου τις κατηγορίες, αποδίδοντας μάλιστα τα όσα ομολόγησε κατά τη σύλληψή του στον αστυνομικό που τον “χτύπησε” και πως “εν λευκώ” υπέγραψε την ομολογία του, με τον πρόεδρο του ΜΟΕ να επισημαίνει τις αντιφάσεις του κατηγορουμένου στην απολογία του χθες και στην αρχική του κατάθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 65χρονος το διάστημα από τον Ιούνιο του 2018 έως και τις 8 Ιουλίου 2028 που συνελήφθη, φέρεται να προέτρεπε τα ανήλικα κορίτσια να εισέλθουν στο χώρο στάθμευσης που διατηρούσε σε πολυκατοικία στα Τρίκαλα και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις τις οποίες περιέγραψαν οι γονείς με τις καταθέσεις τους, την πρώτη ημέρα της δίκης.

Ο 65χρονος διέθετε και ένα συμπαθητικό σκυλί με το οποίο φαίνεται να προσέλκυε τα παιδιά, προσφέροντας τα και καραμέλες όπως αναφέρθηκε.

*Με πληροφορίες από εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.