Λάρισα

Συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση Wine Paris & Vinexpo 

17 Feb 2024
Συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση Wine Paris & Vinexpo 

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προβολή των θεσσαλικών προϊόντων και την στήριξη των εταιρειών της περιοχής μας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργάνωσε μαζί με το Επιμελητήριο Λάρισας και υποστήριξε οικονομικά την συμμετοχή επιχειρηματιών του κλάδου των οίνων και των αποσταγμάτων στην διεθνή έκθεση Wine Paris & Vinexpo στο Παρίσι στις 12-14/2. 

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προβολή των θεσσαλικών προϊόντων και την στήριξη των εταιρειών της περιοχής μας στην προσπάθεια τους για εξωστρέφεια, η περιφέρεια εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημήτριο Τσέτσιλα και το στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κ. Βασίλειο Σπανό.

Κατά την παρουσία τους εκεί συναντήθηκαν με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Γαλλία κ. Δημήτριο Ζεβεδάκη αλλά και τους συμβούλους εμπορικών υποθέσεων της πρεσβείας.

Συζητήθηκε η δυνατότητα στο μέλλον να διοργανωθούν επιχειρηματικές αποστολές με την συνδρομή της πρεσβείας και αναλύθηκαν οι ευκαιρίες αλλά και τα εμπόδια που συναντούν οι ελληνικές εταιρείες στην προσπάθεια τους να διεισδύσουν στην αγορά της Γαλλίας.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τις επαφές με πελάτες, από την εικόνα των περιπτέρων τους αλλά και γενικότερα από το μέγεθος και την ποιότητα της ίδιας της έκθεσης.

Trikala News
Author: Trikala News


Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.