Τα νέα της πόλης

Αλλαγή σελίδας στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων

Μετά από 17ετία νέος Πρόεδρος ο Νίκος Γουγουλάκης.

27 Nov 2017
Αλλαγή σελίδας στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων
Μετά από 17ετία νέος Πρόεδρος ο Νίκος Γουγουλάκης.
Με μοναδικό ενδιαφέρον ποιος από τους υποψηφίους του νέου Δ.Σ. δεν θα εκλεγεί, διεξήχθησαν οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων.
Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου ο Νίκος Γουγουλάκης, ήταν γνωστός πριν την …κάλπη ως μοναδικός υποψήφιος που θα διαδεχόταν μετά από 17 χρόνια τον απερχόμενο Πρόεδρο Δημήτρη Κοντογιάννη.
Ο κ. Γουγουλάκης, έλαβε 170 ψήφους από τα 234 Μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν στην κάλπη και γιόρτασε στο γραφείο του την εκλογή του μαζί με συναδέλφους του.
Στην κάλπη βρέθηκαν και 64 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.
Στο νέο 9μελές Δ.Σ.  εκλέγονται επίσης οι Ματίνα Καπρίτσα, Ευάγγελος Μοιριώρης, Αθανάσιος Παύλου, Δημήτριος Πουλιανίτης, Δημήτριος Τρίμμης, Γεώργιος Τσαγκούλης, Ευάγγελος Τσέλιος και Σπυρίδων Τσινόπουλος και δεν εκλέχθηκε ο Θεόδωρος Κανάτας.
newsroom
Author: newsroom



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..