Αθλητικα

Επιτυχημένη η πρώτη δοκιμασία για τους μικρούς του «ΖΕΥΣ» Τρικάλων

30 Nov 2017
Επιτυχημένη η πρώτη δοκιμασία για τους μικρούς του «ΖΕΥΣ» Τρικάλων

Στο Πανθεσσαλικό του Βόλου αγώνες για τους μικρούς αθλητές του Τρικαλινού Συλλόγου Στίβου.

Στο Πανθεσσαλικό του Βόλου αγώνες για τους μικρούς αθλητές του Τρικαλινού Συλλόγου Στίβου.
Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου , πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες δοκιμασίας για τους μικρούς αθλητές του Τρικαλινού Συλλόγου Στίβου «ΖΕΥΣ»  για την νέα αθλητική περίοδο.
Οι μικροί αθλητές, είχαν μετά από μήνες προπονήσεων, την ευκαιρία για πρώτη φορά να ταξιδέψουν για αγώνες εκτός της πόλης και συνάμα να τσεκάρουν τις δυνατότητες τους στο πλαίσιο της αθλητικής άμιλλας με συνομήλικους αθλητές, άλλων Συλλόγων, ενώ δεν απουσιάσαν οι έπαινοι αλλά και τα μετάλλια που πήραν τα αδέρφια Αργυρόπουλοι Μαριτίνα και Ευάγγελος, προκαλώντας την ικανοποίηση μεταξύ άλλων στις προπονήτριες Βαρβάρα και Φωτεινή αλλά και στον υπεύθυνο του «ΖΕΥΣ» Γιάννη Κοντονάσιο.
admins
Author: admins



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.