Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στη Ρόδο

Πρόκειται για το αεροσκάφος Αirbus 300-330 της γερμανικής εταιρείας Lufthansa

18 Mar 2024

Πρόκειται για το αεροσκάφος Αirbus 300-330 της γερμανικής εταιρείας Lufthansa

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου.

Αεροσκάφος Αirbus 300-330 της γερμανικής εταιρείας Lufthansa, που ταξίδευε από τη Φραγκφούρτη στο Ντουμπάι, προσγειώθηκε εκτάκτως λίγο πριν τις 6 σήμερα το απόγευμα, αναφέρει το cnn.gr.

Μετά από 2:30 ώρες πτήσης και μόλις μερικά ναυτικά μίλια μετά τη Ρόδο, o κυβερνήτης είδε ένδειξη «πρόβλημα στα ηλεκτρονικά» του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να ζητήσει επείγουσα προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου .

Στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός και ετοιμάστηκαν πυροσβεστικά οχήματα. Η προσγείωση έγινε τελικά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αναγκαστικής προσγείωσης, όμως, πληροφορίες της «Δημοκρατικής», κάνουν λόγο για εκδήλωση βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους.

Trikala News
Author: Trikala News

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.