ΕλλάδαΔιαβάστε επίσης

Νεκρός 86χρονος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο μια 66χρονη

25 Mar 2024
Νεκρός 86χρονος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο μια 66χρονη

Στο σημείο έσπευσαν 13 πυροσβέστες.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας (25.03.2024) μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Κοκκινάκη 14 στην Κηφισιά στις 3 τα ξημερώματα με έναν άνδρα 86 ετών να χάνει τη ζωή του, ενώ υπάρχει και μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο 86χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, σύμφωνα με το newsit.gr. Η 66χρονη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο όπου και νοσηλεύεται.  

Να σημειωθεί ότι στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά έσπευσαν άμεσα 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα και την έθεσαν υπό έλεγχο.

Trikalanews
Author: Trikalanews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Έρχονται τα ραντάρ μέσης ωριαίας ταχύτητας – Πιλοτική λειτουργία στα Τέμπη

Στα Τέμπη εφαρμόζεται πιλοτικά σύστημα ραντάρ που μετρά τη μέση ωριαία ταχύτητα των οχημάτων, συλλέγοντας δεδομένα για το κράτος.

Read More


Ζητείται σωτηρία. Σκουπιδαριό με το «έτσι θέλω»

Παρά τις απαγορευτικές πινακίδες, ανεξέλεγκτα σκουπίδια γεμίζουν σημείο, τονίζοντας έλλειψη σεβασμού στο περιβάλλον και στους κανόνες.

Read More


Ο σχολικός εκφοβισμός… καλά κρατεί! και υπενθυμίζει τη δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη…

Ο σχολικός εκφοβισμός επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την επίθεση σε 15χρονο μαθητή στην Πάτρα και την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Read More


Τίμησαν τη μνήμη του Χρήστου Χαντζιάρα – Εγκαίνια και ονοματοδοσία στο γήπεδο της Πύλης

Με συγκίνηση έγιναν τα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του γηπέδου Πύλης σε «Χρήστος Χαντζιάρας», τιμώντας τη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα.

Read More


Παπαδάτος και Μαλιαράκης ενισχύουν τον ΑΣ Μετέωρα

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοίνωσε την απόκτηση των πλάγιων επιθετικών Χαράλαμπου Παπαδάτου και Γιώργου Μαλιαράκη ενισχύοντας την ομάδα για το νέο…

Read More


Έφυγε από τη ζωή η Ευδοξία Κωνσταντούλα

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευδοξία Σωτ. Κωνσταντούλα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 23…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.