ΠρωτοσέλιδαΝομαρχιακά Νέα

Χιόνια στα ορεινά των Τρικάλων στην καρδιά της Άνοιξης (ΦΩΤΟ)

Μαγεύει ο χιονισμένος Κόζιακας!

20 Apr 2024

Μαγεύει ο χιονισμένος Κόζιακας!

Η βροχή που ξέσπασε χθες στα Τρίκαλα έδωσε τη σκυτάλη σε μια ηλιόλουστη μέρα με τις χιονισμένες κορυφές στα γύρω βουνά να μαγεύουν.

Στον νομό Τρικάλων, το χιόνι έπεσε άφθονο στην περιοχή του Περτουλίου ενώ οι λευκές κορυφές του Κόζιακα ανέτειλαν στα μέσα της Άνοιξης, προκαλώντας έκπληξη σε όσους πίστευαν ότι είχαμε μπει στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι.

trikalanews
Author: trikalanews

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.