ΠρωτοσέλιδαΝομαρχιακά Νέα

Ετοιμάζεται τμήμα Τροχαίας στον Ε-65

29 May 2024

Που θα γίνει το κτήριο που θα φιλοξενεί τις υπηρεσίες για τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Κεντρικής Ελλάδας

Που θα γίνει το κτήριο που θα φιλοξενεί τις υπηρεσίες για τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Κεντρικής Ελλάδας

Τμήμα Τροχαίας ετοιμάζεται ώστε με την ολοκλήρωση του Ε-65 μέχρι την Εγνατία να καλύπτει με τις υπηρεσίες του τις ανάγκες του μεγαλύτερου αυτοκινητόδρομου της Κεντρικής Ελλάδας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα στελεχωθεί ωστόσο θα λειτουργεί στην περιοχή της Διάβας.

Το Βόρειο τμήμα λοιπόν του Ε-65 αναμένεται να ολοκληρώσει και να διευκολύνει σημαντικά την οδική σύνδεση της περιοχής με όρους πλήρους οδικής ασφάλειας.

trikalanews
Author: trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.