Κους Κους

«Κατσάδα» στον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων από τον Κώστα Πατέρα

29 Dec 2017
«Κατσάδα» στον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων από τον Κώστα Πατέρα

Με δήλωσή του, ο Κώστας Πατέρας, «κατσαδιάζει» τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων για το …ρεβεγιόν.

Με δήλωσή του, ο Κώστας Πατέρας, «κατσαδιάζει» τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων για το …ρεβεγιόν.

Η δήλωση του κ. Πατέρα, έχει ως εξής:

«Τα Νοσοκομεία δεν είναι χώροι για χοροεσπερίδες, για πανηγύρια και για ρεβεγιόν "όπου υπάρχει μπουφές με πλούσια εδέσματα".

Είναι Ιδρύματα του πόνου, όπου όλοι επιζητούν με αγωνία και φόβο να βρουν το πολυπόθητο αγαθό της Υγείας.

Δυστυχώς, επειδή η Ελλάδα είναι χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" όπου οι άθεοι ομιλούν περί Θεού, οι απάνθρωποι περί ανθρωπισμού και οι παράνομοι περί νομιμότητα τότε όλα μπορεί να τα περιμένεις.

Πάντως στη ζωή ό,τι σπέρνεις αυτό και θερίζεις….!».

Αναμένεται η …αντίδραση του κ. Παρθένη είτε …τηλεοπτικώς, είτε …ραδιοφωνικώς, είτε …εντύπως…
 



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.