Τα νέα της πόλης

Η εποχή …κηπουρού στο Νοσοκομείο Τρικάλων

«Ξύπνησαν» μνήμες από τον διορισμό …κηπουρών ως Διοικητών στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

2 Jan 2018

«Ξύπνησαν» μνήμες από τον διορισμό …κηπουρών ως Διοικητών στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μια ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων, «ξύπνησε» μνήμες τότε που διορίζονταν …κηπουροί ως Διοικητές του Νοσοκομείου Τρικάλων και λόγω των γνώσεων τους, είχε μεγαλύτερη για αυτούς σημασία η προμήθεια …χορτοκοπτικών μηχανημάτων παρά Ιατρικών για το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

Μέσα σε αυτές τις προμήθειες (αλλοίμονο) και ένα …τρακτέρ για να κόβεται πιο ξεκούραστα το (όποιο) γκαζόν του Νοσοκομείου Τρικάλων από τους κηπουρούς υπάλληλους του Νοσοκομείου που είχαν προσληφθεί σε μια άλλη Ελλάδα με «παχιές αγελάδες» και
χωρίς μνημόνια…

Όπως αναφέρεται στην …γλαφυρή ανακοίνωση του Νοσοκομείου Τρικάλων  «Πριν από …αρκετά χρόνια το Γ.Ν. Τρικάλων είχε αγοράσει ένα μικρό τρακτέρ… για την «περισυλλογή και μεταφορά των απορριμμάτων» και «για τη φροντίδα του γκαζόν» του Ιδρύματος. Το τρακτεράκι χρησιμοποιήθηκε για δύο με τρία περίπου χρόνια και στη συνέχεια ζητήθηκε από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, αλλά το επέστρεψε χαλασμένο, με αποτέλεσμα να παραμένει ανενεργό στα υπόγεια των παλαιών διοικητικών υπηρεσιών του Γ.Ν. Τρικάλων.

Με την κτιριακή μεταφορά των υπηρεσιών αυτών το 2008 μεταφέρθηκε και το τρακτεράκι σε συνεργείο για επισκευή. Οι Διοικήσεις του Νοσοκομείου άλλαζαν με την πάροδο των χρόνων και αυτό παρέμενε στο συνεργείο. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι είχε επισκευαστεί και χρησιμοποιούνταν από διαφόρους.

Πριν μία εβδομάδα επισκευάστηκε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο το περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού Δημοσίου, που έμενε σε αδράνεια είτε λόγω αδιαφορίας, είτε μικροσυμφερόντων.

Στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων υπάρχει προβληματισμός εάν… το παντέρμο αυτό τρακτεράκι είναι πιο χρήσιμο για το Νοσοκομείο ή θα συμβάλει στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των υπηρεσιών πρασίνου του Δήμου της πόλης μας.

Καλή χρονιά, λοιπόν, σε όλους, με την ελπίδα να εκλείψουν τέτοια θλιβερά φαινόμενα και δυσλειτουργίες στο ελληνικό Δημόσιο που μας οδήγησαν…».

Το trikalanews.gr προτείνει το τρακτέρ να βάλει φάρο και σειρήνα και να χρησιμοποιηθεί ως «όχημα άμεσης επέμβασης» κάθε φορά που συμβαίνει επεισόδιο στο Νοσοκομείο Τρικάλων και λόγω έλλειψης φύλαξης, να λειτουργεί ως …περιπολικό…

Διαβάστε επίσης


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Αυγά-βόμβες στη Θεσσαλία: Βρέθηκαν «αιώνιες χημικές ουσίες» στη Μαγνησία
Μαγνησία Πρωτοσέλιδα

Αυγά-βόμβες στη Θεσσαλία: Βρέθηκαν «αιώνιες χημικές ουσίες» στη Μαγνησία

Ανησυχία για τη δημόσια υγεία μετά από μελέτη που αποκάλυψε «αιώνιες χημικές ουσίες» και φυτοφάρμακα σε αυγά στη Θεσσαλία, με δείγματα και από τη Μαγνησία.

Read More


Δήμος Τρικκαίων: Συνάντηση με Κυρανάκη για τα εκδοτήρια της Hellenic Train
Τα νέα της πόλης Διαβάστε επίσης

Δήμος Τρικκαίων: Συνάντηση με Κυρανάκη για τα εκδοτήρια της Hellenic Train

Ο Δήμος Τρικκαίων με τον Τάκη Παζαΐτη συμμετείχε στη συνάντηση των 9 Δήμων με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για τα εκδοτήρια της Hellenic Train.

Read More


Θεοδοσιάδης «Περιμένω περισσότερα από τους μικρούς»
Αθλητικα

Θεοδοσιάδης «Περιμένω περισσότερα από τους μικρούς»

Ικανοποιημένος από τους έμπειρους αλλά αυστηρός με τους νεαρούς, ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε μετά το φιλικό ΑΟ Τρίκαλα – Μύκονος.

Read More


Περιφέρεια Θεσσαλίας – Συνάντηση Κουρέτα με πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου
Λάρισα

Περιφέρεια Θεσσαλίας – Συνάντηση Κουρέτα με πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει τη συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο. Ο Δημήτρης Κουρέτας συναντήθηκε με τον Νίκο Λαρυγγάκη στη Λάρισα για προώθηση επενδύσεων και δεσμών με την ομογένεια.

Read More


ΑΟ Τρίκαλα – Μύκονος 1-1 στη Σωτήρα
Αθλητικα

ΑΟ Τρίκαλα – Μύκονος 1-1 στη Σωτήρα

Μοιρασιά στη Σωτήρα ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και Μύκονο με σκορ 1-1. Ο Μέτσε άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ ο Νιπόλλι ισοφάρισε στο 82’.

Read More


Πιερία τροχαίο δυστύχημα: Νεκρό 9χρονο κορίτσι στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης Δίου
Ελλάδα

Πιερία τροχαίο δυστύχημα: Νεκρό 9χρονο κορίτσι στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης Δίου

Τροχαίο δυστύχημα στην Πιερία στοίχισε τη ζωή σε 9χρονο κορίτσι. Η μητέρα και η 11χρονη κόρη της τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Read More


Τρίκαλα: Παντρεύτηκαν ο Βασίλης Γιαννούλης και η Βικτώρια Μπαντή
Τα νέα της πόλης Πρωτοσέλιδα

Τρίκαλα: Παντρεύτηκαν ο Βασίλης Γιαννούλης και η Βικτώρια Μπαντή

Με συγκίνηση τελέστηκε στα Τρίκαλα ο γάμος του Βασίλη Γιαννούλη, πρώην φυσικοθεραπευτή του ΑΟ Τρίκαλα, με τη Βικτώρια Μπαντή παρουσία συγγενών και φίλων.

Read More


Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πύλης
Υπολοιποι Δημοι

Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πύλης

Από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου λειτουργούν οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Πύλης σε Γόμφους, Πηγή, Πύλη και Φήκη, με ωράριο 07:00–16:00.

Read More


Ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης βράχων στον Άγιο Νικόλαο Καστρακίου
Υπολοιποι Δημοι

Ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης βράχων στον Άγιο Νικόλαο Καστρακίου

Μετά το φαινόμενο Daniel ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης βράχων στον Άγιο Νικόλαο Καστρακίου, υπό την επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Read More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.