Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Πανδαισία Παραδοσιακών χορών στο Παλαιομονάστηρο από τον Σύλλογο Γυναικών

1 Jul 2024

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 14η Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο την Κυριακή 30/6 στις 21.30 στην πλατεία του Χωριού, που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν τον χώρο της πλατείας.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βιβή Πάλα η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους επίσημους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην Γιορτή Κρεμμυδιού.

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο που διατηρεί αυτό το έθιμο της Γιορτής Κρεμμυδιού αναβιώνοντας την τοπική παράδοση του Παλαιομοναστήρου, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πύλης πάντα θα βοηθάει αυτές τις εκδηλώσεις όπως το έκανε χρόνια τώρα.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα (τα δύο παιδικά του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου και του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος (ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ), όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Παν. Γκόγκου.

Ακολούθησε η χορωδία του Συλλόγου Παλαιομοναστήρου που τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Δημητρίου Σκότη.

Η Γιορτή έκλεισε με την ζωντανή δημοτική ορχήστρα με τραγουδιστή τον Άρη Ντίνα όπου δημιούργησε ένα ξέφρενο γλέντι με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι αργά.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Αγγέλης και οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάκης Παπαγεωργίου κ. Βάσω Παλλαντζά ,ο κ. Παν. Τσόλας ,η κ. Έφη Μπλαντζώνη και η κ. Ευαγγελία Μπράμη Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ. και συγγραφέας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Η πιο φυλαγμένη διάβαση του νομού… στο Ριζαριό!

Η πιο φυλαγμένη διάβαση του νομού… στο Ριζαριό!

Όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους μικρούς μαθητές – Φροντίζει ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας …
Παρκάρισμα με… σκιά και φαντασία στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παρκάρισμα με… σκιά και φαντασία στον Άγιο Κωνσταντίνο

Όταν το παρκάρισμα γίνεται δημιουργικό στους χώρους για πεζούς στον Άγιο Κωνσταντίνο …
Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Σιούλης – Την Πέμπτη η κηδεία στο Νεραϊδοχώρι Πύλης

Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Σιούλης – Την Πέμπτη η κηδεία στο Νεραϊδοχώρι Πύλης

Η οικογένεια και οι συγγενείς αποχαιρετούν τον Νικόλαο Σιούλη, ετών 78 …
Πλήθος κόσμου στο Επιμελητήριο Τρικάλων για τις νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων

Πλήθος κόσμου στο Επιμελητήριο Τρικάλων για τις νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων

Ενημερωτική εκδήλωση για συμπράξεις επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων – Παρουσίαση προγραμμάτων RIS3 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.