Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Παρουσίαση του βιβλίου για τον Βασίλη Καρρά στο Μουσείο Τσιτσάνη

«Καλησπέρα και Καλή Βραδιά»: Το βιβλίο για τον Βασίλη Καρρά στο Μουσείο Τσιτσάνη

8 Sep 2024
Παρουσίαση του βιβλίου για τον Βασίλη Καρρά στο Μουσείο Τσιτσάνη

«Καλησπέρα και Καλή Βραδιά»: Το βιβλίο για τον Βασίλη Καρρά στο Μουσείο Τσιτσάνη

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:30, το Μουσείο Τσιτσάνη θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του βιβλίου «Καλησπέρα και καλή βραδιά», που εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ταξιδευτής, θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν ο συγγραφέας Νίκος Μάντζιος και ο διευθυντής του Μουσείου, Στέλιος Καραγιώργος.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον λαϊκό τραγουδιστή Μπάμπη Αντωνίου, ο οποίος θα ερμηνεύσει ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, συνοδευόμενος από ορχήστρα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων και αποτελεί μια ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει καλύτερα την πορεία του Βασίλη Καρρά μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews